Eigenwijs Eten & Drinken

 • Eigenwijs eten & drinken gelegen in Oostburg(4500 inwoners) een dorp met centrumdoeleinden voor de hele streek  en niet ver van de kust. Midden in het centrum op de zonnezijde van de Markt is dit verfrissende horecabedrijf gevestigd. Met een totale renovatie in 2013 is dit veelzijdige bedrijf van alle gemakken voorzien en bied het tal aan mogelijkheden.

  Zo beschikt Eigenwijs  over een zonovergoten en compleet vernieuwd terras(2018) en een warm en sfeervol interieur binnen. Ook  is er aan de achterzijde een ruime zaalruimte aanwezig die geschikt is voor tal van doeleinden, zoals het geven van bijv. vergaderingen of workshops.

  Daar waar het pand aan alle voorzieningen voldoet is het ook gedeeltelijk onderkeldert, in deze ruimte is oa de drankopslag en een koelcel aanwezig. Er kan heel makkelijk geleverd en bevoorraad worden via de achterzijde van het pand, daar waar ook een ruime garage aanwezig is met een garagedeur en aparte deuringang.

  De open keuken is een echte eye-catcher en geeft je een mooi en open blik in de zwart betegelde en compleet rvs afgewerkte keuken. Zowel de keuken als  spoelkeuken  zijn  voorzien van een rubberen vloer volgens de HACCP norm een goed onderhouden apparatuur en een uitgebreid assortiment aan keukengerief en stylisch serviesgoed.

  Boven het horecabedrijf zijn twee appartementen gevestigd die  alle nodige voorzieningen bied.  1 van de twee appartementen beschikt over een royale woonkamer,keuken, badkamer en  4 ruime slaapkamers en is  tevens binnendoor bereikbaar vanuit beneden  en kan prima dienst doen als bedrijfswoning. Het 2e appartement met 2 slaapkamers, badkamer,keuken en serre brengt nu huurinkomsten.  Alle mogelijkheden hiervan bespreken wij graag in onze te maken afspraak.

   

  Wij lichten alle informatie graag nog eens uitgebreid toe in een persoonlijk gesprek. Vraag een brochure aan en beter nog, maak een afspraak om dit mooie horecabedrijf eens goed te leren kennen en aan te voelen.

  Dit mooie horecabedrijf is Turn Key wat nog kan met een eigen visie alleen nog maar verder kan uitgroeien.

 • Aan de Markt van Oostburg gelegen horecabedrijf met terras aan de voorzijde.
  Gezien de gevelbreedte van zo`n 16 meter is het niet verwonderlijk dat hier
  aan de binnenzijde ook veel ruimte is. Naast café/restaurant, keuken en
  aparte spoelkeuken is de toiletgroep gesitueerd in de hal, die tevens entree is
  voor de grote zaal, met aparte ingang, waar diverse activiteiten plaatsvinden.
  Het pand kent verschillende opslagruimtes en is onder keldert. In de kelder,
  bereikbaar via een vaste trap staat de koelcel. Via de achterzijde van het pand
  kunnen de leveranciers bevoorraden. Een garagebox voor 2 auto`s en een
  eigen parkeerplaats ontbreekt niet. De bovenwoning is inpandig even als via
  de achterzijde te bereiken.

  Tevens geschikt voor vergaderruimte, feesten en partijen.

 • Overdracht
  Vraagprijs €Huur op aanvraag
  Status Beschikbaar
  Aanvaarding Direct
  Bouw
  Hoofdbestemming Horeca
  Bouwvorm Bestaande bouw
  Bouwperiode 0
  Status Beschikbaar
 • Geen plattegronden beschikbaar!
 • Download Brochure